Programe de training cu rezultate măsurabileÎn ciuda percepției generale, un trainer nu este plătit să livreze informații noi. În ziua de azi, informațiile se găsesc peste tot, de cele mai multe ori gratuit. Un trainer are responsabilitatea de a produce o schimbare în bine, de a motiva participanții și de a-i ajuta să aplice informațiile astfel încât să se vadă o îmbunătățire a comportamentului și a indicatorilor de performanță.
People & Performance Management
Metoda Maxwell de Leadership, Comunicare și Muncă în echipă
Persuasiune, Vânzări și Negociere
Implementarea principiilor de Management Lean
Despre training-ul cu impact
Training-urile sunt foarte iubite de către angajați. De regulă, acestea vin la pachet cu o ședință organizată într-o locație deosebită, undeva departe de birou sau de zona de lor activitate și se termină, de cele mai multe ori, cu o petrecere memorabilă.

Însă, nu la fel de memorabile sunt și lucrurile noi învățate în timpul sesiunilor de training. Un mic sondaj făcut chiar de mine în rândul cunoștințelor care lucrează în companii, mi-a confirmat faptul că după un timp relativ scurt, amintirile predominante sunt cele care fac referire la activitățile de relaxare și de distracție. Nimic rău în a combina utilul cu plăcutul, însă scopul unui training este de a dezvolta și motiva cursanții în vederea creșterii performanței lor și în vederea îmbunătățirii rezultatelor livrate pentru companie.

Diferența o face acțiunea! Planul meu de training include o etapă de follow-up în perioada imediat următoare fiecărui curs în care lucrez îndeaproape cu toți participanții pentru a mă asigura că aceștia încep să aplice principiile și practicile învățate.

Programele de training pot fi personalizate! Temele pe marginea cărora sunt pregătit să livrez programe de training nu sunt deloc izolate sau de sine stătătoare. Ele se pot adapta profilului afacerii voastre și pot fi combinate în diverse programe complexe pe termen lung. În funcție de cerințe și de nevoi, sunt dispus să petrec timp în firma dumneavoastră și să mă alătur angajaților în mediul lor de muncă pentru a înțelege cât mai bine provocările cu care se confruntă. Apoi putem merge țintit spre miezul problemei și să aplicăm teoria exact pe nevoile, procesele și produsele voastre, ca și cum ați avea angajat propriul vostru specialist de training intern.

T1. Programe de training pentru excelența echipelor
"Până când învățământul românesc nu își va reveni, șansa la educație profesională și personală aacestei țări stă doar în traineri, coachi și public speakeri!" Bogdan Comănescu (Accelera)
* 1 zi de 6 - 8 ore
* Până la 12 participanți
* 1 sesiune de follow-up de grup a câte 2 ore sau 1 sesiune de follow-up individuală cu fiecare cursant a câte 1 oră
* 2 sesiuni de coaching individual cu managerul echipei
* 2 zile a câte 6 - 8 ore / zi
* Până la 12 participanți
* 2 sesiuni de follow-up de grup a câte 2h sau 2 sesiuni de follow-up individuale cu fiecare cursant de 1h
* 2 sesiuni de coaching individual cu managerul echipe
* 2 ore
* Până la 15 participanți
* O temă la alegere din cuprins
Programe și teme de training principale
 • Vânzări și negociere
  * "Da"-urile dintr-o vânzare de succes
  * Negocierea relațională
  * Psihologia persuasiunii
  * Manevrarea obiecțiilor
  * Nivelurile ascultării active
  * Inteligența emoțională în vânzări
  * Managementul obiectivelor individuale
  * Dezvoltarea personală în vânzări
  * Leadership-ul personal în vânzări
 • Management și Leadership
  * Dezvoltă liderul din tine!
  * Managementul obiectivelor de echipă
  * Managementul echipei și a relațiilor în echipă
  * Managementul timpului
  * Managementul schimbării
  * Rezolvarea problemelor
  * Managementul conflictelor
  * Coaching-ul oamenilor din echipă
  * Delegarea eficientă
  * Feedback-ul constructiv
  * Brainstorming-ul eficient
 • Metoda Maxwell de dezvoltare personală
  * Cele 15 legi ale dezvoltării personale
  * Uneori câștigi, uneori înveți
  * Cum să devii o persoană cu influență
  * Dă sens vieții (lecții din povestea de viață și din experiențele lui John Maxwell)
 • Metoda Maxwell de comunicare și relaționare
  * Toți comunicăm dar puțini stabilim și relații
 • Metoda Maxwell de vorbit în public
  * Maxwell Speaker Club International
 • Metoda Maxwell de leadership
  * Dezvoltă liderul din tine 2.0
  * Leadershift - Reinventează-te ca lider
  * Dezvoltă liderii din jurul tău
  * Liderii buni pun întrebări extraordinare
  * Leadership de aur (lecții învățate de către John Maxwell pe parcursul vieții sale de lider)
Tematici și programe de training
Maxwell Leadership
MAXWELL LEADERSHIP
Leadership

Cele 21 de legi supreme ale liderului

Aceste 21 de principii capabile să schimbe vieți - sau legi ale leadershipului - au fost create de John C. Maxwell, care s-a inspirat din experiența acumulată în cei peste 30 de ani de leadership. Aceste legi, atunci când sunt acceptate ca idealuri guvernatoare în eficacitatea ta personală și organizațională, îți pot transforma întreaga viață.

.

Dezvoltă liderul din tine 2.0

Acum 25 de ani, John Maxwell a dat peste cap lumea afacerilor cu aceasta simpla afirmatie din cartea sa: liderii nu se nasc, ei se formeaza. Acum, el a revizuit aceasta carte revolutionara, pentru a lansa „Dezvolta Liderul din Tine 2.0

Cultura din prezent ne spune ca liderii se nasc, dar John ne explica prin cele 10 componente esentiale de leadership personal autentic cum se formeaza liderii.

Leadershift - Reinventează-te ca lider

Ce trebuie sa faca liderii care vor sa aiba succes? Sa se reinventeze permanent si sa tina pasul cu schimbarile de paradigma din jurul lor. Urmarind cele 11 transformari detaliate in tot atatea capitole, putem invata cum sa conducem o structura sau o organizatie, fie ele mici sau mari, cum sa reusim sa avem o viata plina de insemnatate, dar si cum sa ii ajutam pe cei din jurul nostru sa reuseasca.

Cum sa devii o persoana cu influenta

Daca dorinta ta este sa ai succes sau sa ai un efect pozitiv asupra lumii cu care vii in contact, ar trebui sa devii o persoana cu influenta. Fara influenta nu exista succes. Nu are importanta care iti sunt telurile in viata sau ce vrei sa realizezi, o poti face rapid, mai eficient, iar contributia ta poate fi de mai lunga durata daca inveti sa devii o persoana cu influenta. Influenta se dezvolta in etape.

Leadership de AUR

John C. Maxwell extrage o serie de idei esentiale pe care le prezinta in aceasta lucrare sub forma unor pepite de intelepciune. Cu totii ne dorim sa fim lideri mai buni, care sa se poata descurca in orice situatie si cu orice fel de angajati. Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viata plina de succese si esecuri analizate si insusite in timpul calatoriei sale pe drumul leadershipului.

El ofera explicatii si exercitii practice detaliate pentru cei care vor sa indrume alti lideri. Astfel, nu numai ca poti deveni mai bun in activitatea ta de leadership, ci vei fi capabil sa ii ajuti si pe cei care accepta provocarea de a deveni mai performanti si mai eficienti in viata lor profesionala.

Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii

Descatusati-va potentialul de lider! Indiferent cine sunteti, puteti fi lider si o puteti face chiar foarte bine. Atitudinea pozitiva a unei echipe nu garanteaza obtinerea succesului, dar atitudinea negativa va atrage, fara indoiala, distrugerea acesteia. Liderii care au o echipa bine instruita se bucura de un avantaj extraordinar, propulsandu-se astfel spre urmatorul nivel.NTalentul de a conduce se bazeaza pe relatiile interumane. Succesul in toate domeniile vietii se naste din succesul relatiilor pe care le avem cu semenii nostri.

COMUNICARE
Comunicare

Toți comunicăm dar puțini stabilim și relații

Te-ai intrebat vreodata de ce unii par sa avanseze in cariera, in timp ce tu esti, la prima vedere, blocat? De ce nimeni nu pare convins ca ideea ta mareata va functiona? Din ce motiv parca nimeni nu ia in seama ceea ce spui?

John C. Maxwell, expert recunoscut la nivel mondial pe probleme de leadership, ne spune ca, daca vrem sa avem succes, trebuie sa invatam cum sa stabilim relatii cu ceilalti. Desi se pare ca unii s-au nascut cu aceasta abilitate, realitatea este ca oricine poate invata cum sa faca din orice conversatie o oportunitate de a stabili o relatie puternica. In lucrarea Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii, Maxwell ne impartaseste cele cinci principii si cele cinci practici pentru a ne dezvolta aceasta abilitate cruciala in stabilirea relatiilor.

Liderii buni pun intrebari extraordinare

In cartea „Liderii buni pun intrebari extraordinare”, John C. Maxwell patrunde in procesul devenirii unui lider de succes prin examinarea modului cum intrebarile pot fi folosite pentru a avantaja. Care sunt intrebarile care ar trebui sa si le puna un lider? Ce intrebari ar trebui sa le pun membrilor echipei? El apoi raspunde la cele mai dure probleme pe care liderii i le-au prezentat.

Dezvoltă liderii din jurul tău

Dezvoltarea liderilor este esentiala pentru a avea un impact major si de durata. Liderul vede imaginea de ansamblu, dar are nevoie de alti lideri care sa-l ajute sa aduca la viata acea imagine mentala.

Noi doi ne vom imbarca intr-o calatorie de dezvoltare personala. In acest curs de formare vei fi provocat nu doar sa inveti despre dezvoltarea liderilor, ci si sa actionezi pentru a investi in potentialii lideri din jurul tau. Vei invata principiile testate si demonstrate de nenumarate ori.

DEZVOLTARE PERSONALĂ
Dezvoltare personală

Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale

Pasionat de dezvoltarea personala timp de mai bine de cincizeci de ani, John Maxwell ne impartaseste acum din experienta personala legata de acest subiect, astfel incat sa putem deveni ceea ce ne-am dorit dintotdeauna. Aceasta a treia carte din seria de Legi a lui John Maxwell (Cele 21 de legi supreme ale liderului si Cele 17 legi ale muncii in echipa) te va ajuta sa fii genul acela de persoana care invata toata viata si pentru care dezvoltarea personala este o preocupare permanenta.

Uneori câștigi, uneori înveți

John conduce cititorul pe o cale batatorita spre urmarea unui leadership brut prin examinarea a ceea ce orice om are în comun: acele experiente despre care putem spune „Am fost acolo”. Fiecare dintre noi a avut cel putin o pierdere dezamagitoare în dezvoltarea personala sau leadership. Fiecare eveniment negativ sau pierdere poate deveni o oportunitate pentru a ne duce catre un nou nivel mai înalt în viata.

Schimbă-ți lumea
Poți să inițiezi schimbări pozitive și durabile în lume și nici nu trebuie să fii bogat, faimos sau să conduci o mare organizație pentru a face asta. Pentru mulți dintre noi, lumea în care trăim pare defectă, și totuși, schimbarea este mai facilă decât credem. Învață de la experiențele trăite de cei doi autori în timp ce au ajutat la transformarea unor comunități, unor afaceri și a milioane de vieți din jurul lumii. Cei doi maeștri pe plan mondial în domeniul leadershipului și dezvoltării personale, John C. Maxwell și Rob Hoskins îți oferă o hartă practică pentru a te ajuta să începi să fii schimbarea pe care vrei să o vezi - atât în comunitatea ta, cât și în lume.

Pune-ți visul la încercare

Ce ai nevoie sa ai pentru a-ti transforma visurile in realitate?

Visurile tale au putere. Te pot inspira. Te pot intari. In acest material John Maxwell iti arata cum sa faci ca visurile tale sa devina realitate. Majoritatea oamenilor esueaza datorita faptului ca visurile lor raman in stadiu teoretic.

Dă sens vieții
Pentru oameni care îndrăznesc să trăiască o viaţă semnificativă.

„Îmi doresc să fac o diferență, făcând lucruri care fac diferența, alături de oameni care fac o diferență, într-un moment care face diferența.” – John Maxwell

Ziua de azi contează

Dezvoltarea ta si a celor din jur este esentiala pentru a avea un impact major si de durata. Liderul vede imaginea de ansamblu, dar are nevoie de alti lideri care sa-l ajute sa aduca la viata acea imagine mentala.

Noi doi ne vom imbarca intr-o calatorie de dezvoltare personala. In acest curs de formare vei fi provocat sa faci multi pasi care te vor duce spre succes in fiecare zi din viata ta. Vei invata principiile testate si demonstrate de nenumarate ori.

Made on
Tilda